Construcció
TAU ICESA
Prefabricats
PAR

ConstruccióL’àrea de construcció de GRUP TAU ICESA és un dels motors principals de creixement de la companyia, gràcies a l’expansió de la seva àrea geogràfica d’influència i al desenvolupament d’una activa estratègia de diversificació, que li permet cobrir les necessitats del sector i aportar solucions eficaces en cada un dels projectes que emprèn.

L’aval de l’experiència i una sòlida estructura permet oferir als clients una garantia de qualitat en cada un dels treballs desenvolupats i la realització de tot tipus d’obres, amb les tecnologies constructives més avançades. Actualment és present en l’arc mediterrani, amb delegacions a Catalunya i Andalusia Oriental. GRUP TAU ICESA divideix aquesta àrea en dues línies de negoci: construcció i prefabricat.

L’empresa constructora, TAU ICESA, posseeix una llarga experiència en obres d’execució tradicional, tant en edificació com en obra civil. El seu actiu d’obres realitzades -per a administracions públiques i clients privats- és àmpliament reconegut pels seus 30 anys de presència al mercat nacional.

La línia de prefabricat, PAR, Panell Arquitectònic Resistent, és una empresa amb tecnologia pròpia de fabricació, especialitzada en sistemes constructius que empren panells arquitectònics industrialitzats.