Serveis

  
L'àrea de serveis de GRUP TAU ICESA està integrada per diverses empreses i societats participades que ofereixen serveis
esportius, sanitaris i educatius. La finalitat d’aquesta àrea de negoci és facilitar als clients, majoritàriament administracions públiques, la gestió i els recursos necessaris per fer realitat projectes municipals prioritaris i contribuir al fet que puguin oferir a la ciutadania, una resposta eficaç i de garantia davant la creixent demanda de serveis.
 
DUET SPORTS dissenya i gestiona centres esportius en nuclis urbans de més de 50.000 habitants. Ofereix serveis a un públic genèric, de tipus familiar, a través d’una àmplia oferta d’activitats físiques i de salut. Les instal·lacions, avantguardistes i de disseny innovador, porten la firma de l’estudi d’arquitectura Alonso & Balaguer.
 
WELLNESS GLOBAL SOLUTIONS gestiona centres i equipaments esportius, alhora que assessora i ofereix serveis de consultoria en l’organització de sistemes esportius i activitats de lleure.
 
VITALIA CATALUNYA es dedica al disseny i la gestió de centres i serveis sociosanitaris per a persones de la tercera edat en situació de dependència. L’empresa compta amb un equip de professionals altament especialitzats que donen resposta a totes les necessitats afectives i socio-sanitàries dels residents.
 
DAU BRESSOL'S combina la construcció i la gestió d’escoles infantils de cicle inicial, de 0 a 3 anys. L’empresa està assessorada pedagògicament per la Fundació Blanquerna Assistencial i de Serveis de la Facultat de Psicologia de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.